.

.

Paralelism: 80µm Prelucrare Manuală Liniar Etape Tunderea Platforma pentru Utilaje de Producție Echipamente de Testare

Paralelism: 80µm Prelucrare Manuală Liniar Etape Tunderea Platforma pentru Utilaje de Producție Echipamente de Testare

RON 186.18

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Utilizate pe scară largă în producția de mașini și utilaje, echipamente de testare, optice, de măsurare experimentale, fine-tuning deplasare, de poziționare, cantitative circulație și așa mai departe.Prelucrare de precizie și performanță stabilă, bine folosind efectul. 100% de brand nou și de înaltă calitate.Fabricate din aliaj de aluminiu material cu negru anodizat suprafata,este rezistent la utilizare.Acesta este un singur ghidaj liniar alunecare urmări. 1. 100% de brand nou și de înaltă calitate.2. Fabricate din aliaj de aluminiu material cu negru anodizat suprafata,este rezistent la utilizare.3. Acesta este un singur ghidaj liniar alunecare urmări.4. de prelucrare și performanță stabilă, bine folosind efectul.5. Utilizate pe scară largă în producția de mașini și utilaje, echipamente de testare, optice, de măsurare experimentale, fine-tuning deplasare, de poziționare, cantitative circulație și așa mai departe.

Principalele proprietăți

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Linear Stages
Model:
SEMZA-60
Table Size:
Approx. 60 * 60mm / 2.4 * 2.4in
Table Thickness:
Approx. 50mm / 2in
Stroke:
±5.0mm
Parallelism:
80μm
Moving parallelism:
10μm
True straightness:
3μm
Load resistance:
39.2N
Material:
Aluminum alloy (Black Anodized)
Package List:
1 * Linear Stage :
1. Please allow 1-3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Alegerea cumpărătorului