.

.

Linguri pentru Casa, Bucatarie sau Restaurant Ceramice Set de Lingura de uz Casnic Lingură de 10 Bucati Europene Bone China Cina Lingura de 5,5 Inch Lung uit pentru orice Cină, de Familie, Cafenea Lingura de Gătit (de Culoare : B)

Linguri pentru Casa, Bucatarie sau Restaurant Ceramice Set de Lingura de uz Casnic Lingură de 10 Bucati Europene Bone China Cina Lingura

RON 87.08

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Lingurile într-adevăr pot fi stivuite și ușor de curățat, fără miros urât și persista după spălare.Potrivit pentru bar, acasa, petrecere de utilizare. 1. Tradițional aplicatiile ambarcațiuni, delicată și netedă de porțelan. 2. Lingura are dreptul de adâncime, este netedă și nu doare gura, și are o gaură de proiectare pentru agățat ușor. 3. Sănătos și în condiții de siguranță, familia ta se pot folosi in masina de spalat vase/dezinfectarea cabinetului/cuptor cu microunde/frigider în orice moment. 4. Lingura dimensiune : 5.5x1.7 inci, fiecare set de 10 bucati, sunt 4 modele pentru tine de a alege.Întreaga lingura format un perfect curbă care face sa arate foarte elegant, simplu, dar fără a pierde sentimentul de design.Se poate nu numai a se potrivi dvs. existente de masă, dar, de asemenea, face casa ta modern și elegant.Nume produs : 10-bucata drăguț portelan spoon Product material : os china Product caracteristici : de înaltă calitate din portelan linguri sunt potrivite pentru toate tipurile de supa, cafea, ramen, terci de ovăz, desert, bucatarie de gătit, etc. Aplicabile locuri : hoteluri, restaurante, bucatarii, etc. prompt : 1. Vă rugăm să verificați dimensiunea și culoarea inainte de a cumpara.2. Cu excepția lingura se arată în fotografie de produs, alte elemente nu sunt incluse.3. Vă rugăm să rețineți că diferite monitoare poate provoca o ușoară diferențele de culoare, vă rugăm să înțelegeți.4. Datorită măsurare manual, există o mică eroare, vă rugăm să consultați produsul real.mulțumesc.5. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, vom rezolva problema cât mai curând posibil.6. Bine ați venit dumneavoastră de partajare și feedback-ul, astfel încât să putem oferi cu cele mai bune produse și servicii.*În general, logistica este, de obicei trimis în termen de 1-5 zile, și timpul estimat de sosire este de la 10-20 de zile.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului