.

.

Linguri Cinci piese Mici Lingură din Oțel Inoxidabil de Gheață Ceai Lingură de Cafea de Bucătărie din Oțel Inoxidabil Condimente Instrument Lingură Desert Gem de Caviar Lingură Cina Lingura (Size : Small)

Linguri Cinci piese Mici Lingură din Oțel Inoxidabil de Gheață Ceai Lingură de Cafea de Bucătărie din Oțel Inoxidabil Condimente Instrument

RON 13.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

1. Cinci piese mici lingura, lingura de cafea, condimente lingura, de dimensiuni mici, ușor de depozitat. 2. Detalii rafinate și măiestrie.-O bucată de turnare, suprafață netedă, ușor de curățat. 3. Acesta este fabricat din oțel inoxidabil de calitate alimentară și pot fi refolosite după spălare cu apă.Pot fi utilizate cu mașini de spălat vase și dulapuri de dezinfecție.Nu-l folosesc cu un cuptor sau cuptor cu microunde. 4. Ea are o varietate de utilizări, foloseste zilnic, și este, de asemenea, potrivite pentru petreceri, festivaluri și ocazii oficiale, cum ar fi nunți, sărbători de familie, mese festive, etc!De asemenea, sunt ideale pentru restaurante, picnicuri și grătare. 5. Acesta poate fi folosit cu diverse stiluri de veselă și mobilier pentru a face upgrade de zi cu zi mese pentru o experiență culinară rafinat.Dimensiuni : Mici.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului