.

.

ZHANGXX Frumusete Masaj Cuvertură de pat, Frumusete Cuvertură de pat 4-Bucata Set coreean Broderie Dantelă Înaltă Calitate Non-Alunecare de Bumbac și Lenjerie de Pat de Masaj Acoperi,Frumusete, Decor de Cuvertură (de Culoare : Roz, Dimensiuni : 80190cm)

ZHANGXX Frumusete Masaj Cuvertură de pat, Frumusete Cuvertură de pat 4-Bucata Set coreean Broderie Dantelă Înaltă Calitate Non-Alunecare

RON 24.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

→〖 SERVICII de CALITATE ȘI de GARANȚIE de SATISFACȚIE 〗← → Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu orice produs, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva o dată a se vedea e-mailurile.Toate uleiurile, instrumente de spa și alte elemente utilizate în mod obișnuit pot fi ascunse sub masă fusta.Caietul de sarcini : Nume : Masaj bedspread Material : alte Dimensiuni : 70*185cm , 70*190 cm , 80*190cm Packaging Information1x 4-bucata de pat de masaj cover Note : Printre alte lucruri, aceasta acoperă doar cuverturi de pat, cuverturi de pat, fete de perna, scaun covers The practice masaj canapea extensibilă capac este foarte bun, puteți ascunde totul sub masa de masaj pentru a face spa curat și ordonat și de a salva spațiu.( ♥ ᴗ ♥) Caracteristici : Acest tip de masaj pat acoperă, de asemenea, poate fi folosit ca un decor perfect pentru dormitor, de întinerire dormitor imediat. ★De înaltă calitate, materiale durabile, articole de pat este alegerea ideala pentru robustețe și durabilitate, fără a pierde moliciune, te face să te simți mai confortabil. ★Fata de restul gaura : Proiectat cu fata respirația gaură și buzunar lateral pentru telefonul mobil.Materialul este foarte moale, confortabil, ușor, cald, mătăsos și non-iritant. ( ♥ ᴗ ♥) Aceasta masa de masaj fusta este combinația perfectă de funcționalitate și frumusețe.Acesta poate fi, de asemenea, utilizate în orice cameră în dormitoare, camere de oaspeți, camere de copii și case de vacanță.★Tesatura este moale si confortabil, cu o bună permeabilitate la aer, nu este ușor să pilling, și nu este ușor să se estompeze.Pătura este mare și suficient de gros pentru a menține confidențialitatea și temperatura corpului clientului.Dacă este temperatura sau anotimp, se poate oferi un hotel luxos și confortabil experiență și a vă oferi de înaltă calitate, frumusete.→ Bine ați venit dumneavoastră de partajare și feedback-ul astfel încât să vă putem oferi produse și servicii mai bune. ★Pătura noastră acoperă sunt ușor de curățat, nu este nevoie să vă faceți griji despre contracție, decolorare si a ridurilor după spălări repetate. ★Funcționale Masaj Canapea Set : Fusta Foaie Este Atât de Bun Pentru a Ascunde Toate Elementele De Sub Masa de Masaj,ceea Ce Face ca Spa a Fi Curat Și Îngrijit Și de a Salva spațiu.

Principalele proprietăți

Name:
Massage bedspread
Material:
other
Size:
70*185cm , 70*190cm , 80*190cm
Packaging Information :
1x 4-piece massage bed cover :
Among other things, it only covers bedspreads, bedspreads, pillow cases, stool covers :
The practical massage sofa bed cover is very good, you can hide everything under the massage table to make the spa clean and tidy and save space. All your oils, spa tools and other commonly used items can be hidden under the table skirt. The blanket is big and thick enough to keep the privacy and body temperature of the customer. :
→〖 QUALITY SERVICE AND SATISFACTION GUARANTEE 〗← :
→ If for any reason you are not happy with any product please do not hesitate to contact us and we try our best to solve it once see your mails. :
→ Welcome your sharing and feedback so that we can provide you with better products and services. :

Alegerea cumpărătorului