.

.

M5RU Infraroșu aparat de Fotografiat în aer liber 4G Vanatoare Camere Color LCD Invizibil IR Noapte Viziune Include Card TF Set si 2 Buc de Baterii tip 18650 Domeniul Camera de Urmărire (Culoare : Gri)

M5RU Infraroșu aparat de Fotografiat în aer liber 4G Vanatoare Camere Color LCD Invizibil IR Noapte Viziune Include Card TF Set si

RON 88.40

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

★Incredibil de calitate a imaginii : produsul este echipat cu un vârf optice lentile și senzor de imagine, echipat cu un ajustată cu atenție imaginea de sistem, care poate oferi imagini mai bune.Excelenta gama de viziune de noapte. ★Camera de vânătoare caracteristici IP65 rezistent la apa si are un consum de energie ultra redus sistem de operare. ★Ultra-sensibilitate : o combinație de înaltă calitate senzor de imagine, cu mare deschidere lentile optice de calitate de asamblare, exclusiv expunere automată și blur reduction algoritm poate produce imagini color în lumină scăzută, și produce clară viziune de noapte în întuneric complet. ★Camera este echipata cu un display LCD, care afișează video și fotografii în mod clar. ★Dacă întâmpinați o problemă în timpul procesului de achiziție, ne puteți contacta oricând prin e-mail și Q0.7s Audio recording1.44 inch culoare LCDUse 2*18650 Litiu batteries Supports de încărcare prin USB de alimentare sau panou solar.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului