.

.

Copil nou-născut de Îngrijire a Unghiilor Kit Nail Clipper Pensete Set Manichiura cu Cutie, Foarfeca, unghiera, pila de Unghii si weezers 4buc pentru Nou-născut, Sugar, Copil, Copii(albastru)

Copil nou-născut de Îngrijire a Unghiilor Kit Nail Clipper Pensete Set Manichiura cu Cutie, Foarfeca, unghiera, pila de Unghii si weezers

RON 16.38

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Patru Piese Set】setul include un copil mașină de tuns de unghii, un copil foarfece de unghii, un nas, o pensetă și o pilă de unghii, și este cel mai bun asistent pentru mame. 【În condiții de siguranță Și Durabile】mânerul este realizat din ABS, non-toxic, non-alunecare, rezistent, și nu conține substanțe chimice iritante. 【Design Pentru Copii】elegant blade design poate preveni leziuni accidentale la copii, și pe nas rotund pensete poate în condiții de siguranță a preveni leziuni accidentale. 【Ușor Pentru a Stoca】Această mașină de tuns de unghii set este echipat cu o protecție și frumoasă cutie de depozitare, care este ușor de transportat și ușor de depozitat atunci când nu este în uz. 【Gamă largă De Aplicații】Acest copil de îngrijire a unghiilor set este sigur pentru toate vârstele, de la nou-născut, băiat, fată copil, copii mici, copii mici până la adulți.Caietul de sarcini : Stare : 100% de Brand Nou Tip de Element : Baby Kit Unghii Cantitate : 4 buc + cutie de depozitare Material : otel Inoxidabil + plastic Dimensiune : Cutie de Depozitare : Cca. 11.7 x 6.1 cm / 4.6 x 2.4 în pilă de Unghii : Aprox. 9.1 cm / 3.6 în Pensete : Aprox. 8,8 cm / 3,5 în Foarfece de Unghii : Aprox. 9.8 cm / 3,8 la Nail Clipper : Aprox. 6.4 cm / 2.5 Caracteristici : mașină de Tuns de Unghii : unghii mici de design pentru copii Foarfece de Unghii : rotunjite lama de proiectare, pentru a evita rănirea copilului, gaura mare de prindere, flexibil și ușor de utilizat Fișier de Unghii : bine suprafață mată, netedă bavuri de unghiile copilului pentru a evita zgârierea copilul Pensete : rotund tentaculele design nu doare copilul, ușor de înțeles copilului nazale corp străin Lista de pachete : 1 x mașină de Tuns de Unghii 1 x Foarfece de Unghii 1 x pilă de Unghii 1 x Penseta 1 x Cutie de Depozitare.

Principalele proprietăți

Condition:
100% Brand New 
Item Type:
Baby Nail Kit
Quantity:
4pcs + storage box
Material:
Stainless steel + plastic
Size:
Storage Box:
Approx. 11.7 x 6.1cm / 4.6 x 2.4in
Nail File:
Approx. 9.1cm / 3.6in
Tweezers:
Approx. 8.8cm / 3.5in
Nail Scissors:
Approx. 9.8cm / 3.8in
Nail Clipper:
Approx. 6.4cm / 2.5in
Features:
Nail Clipper:
small nail design for babies
Nail Scissors:
rounded blade design to avoid hurting the baby, large hole grip, flexible and easy to use
Nail File:
fine frosted surface, smooth the burrs of baby's nails to avoid scratching the baby
Tweezers:
round tentacles design does not hurt the baby, easy to grasp the baby's nasal foreign body
Package List:
1 x Nail Clipper :
1 x Nail Scissors :
1 x Nail File :
1 x Tweezers :
1 x Storage Box :

Alegerea cumpărătorului