.

.

CHDHALTD Cerb de Crăciun Șervețel Inel,Cerb de Crăciun Suport de servetele Inele de Șervet Șervet Catarama Inele pentru Șervețele pentru Cina de Naștere Xmas Decor(Argint)

CHDHALTD Cerb de Crăciun Șervețel Inel,Cerb de Crăciun Suport de servetele Inele de Șervet Șervet Catarama Inele pentru Șervețele pentru

RON 18.10

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

?Fabricat din material de aliaj durabil pentru o lungă perioadă de timp pentru a utiliza.Oferă o cină plăcută pentru familiile, prietenii și oaspeții.Crește un festival atmosfera de la cina de Crăciun petrecere. ?Delicat cerb de Crăciun în formă de șervețel catarama, frumos, la modă, rafinat.Bucurați-vă de cină cu un șervețel de cataramă. ?Acestea sunt de Crăciun decorative pentru servetele catarame care sunt realizate din materiale de înaltă calitate.L-a rafinat de cerb de design, care este potrivit pentru atmosfera de Craciun. ?În vacanță de Crăciun cină, acesta va crește de atmosfera de festival, cu un festival de recuzită, efectul este mai bun.Este potrivit pentru petreceri de vacanta, bucatarii, mall-uri, baruri, etc. ?Dacă aveți întrebări despre acest produs,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi!Vom răspunde în termen de 24 de ore și de a rezolva problema pentru tine.Vă mulțumesc pentru a cumpara!.Culoare : Aur/Silver Size : Ca show Package incldue : 4 x cerb forma șervețel buckles Shape : cerb Material : Aliaj.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului