.

.

5 Pack Agățat Saci de Îmbrăcăminte și 5 Benzi de Lemn de Camfor Haine Ușoare de Acoperire Pungi cu Fermoar Complet pentru Dulap de Depozitare și de Călătorie(Size:60x105cm,Culoare:5 Gri)

5 Pack Agățat Saci de Îmbrăcăminte și 5 Benzi de Lemn de Camfor Haine Ușoare de Acoperire Pungi cu Fermoar Complet pentru Dulap de

RON 55.40

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

este potrivit pentru diferite tipuri de umerase, fără a lăsa un decalaj mare, zona În care haina cârlig umeraș iese este suficient de mic ca nici praful intră.Nume produs : Îngroșat hainele de praf cover Material : non-țesute fabric Color : alb, roz, gri, alb (fără perspectivă fereastră)îmbrăcăminte dimensiune capac : 60x105cm(23. De dimensiuni mici este potrivit pentru a depozita haine, camasi, pulovere, scurte, paltoane, etc. Produsele sunt toate luate în natură. Lista de ambalare : haine agățat sac×5+lemn de Camfor stripsx5 Note : 1. De mari dimensiuni este potrivit pentru depozitarea hainelor sub 115cm lungime, lungime pana la genunchi în jos jachete, paltoane, etc. îmbrăcăminte acoperă Deschiderea Design : piața de deschidere în partea de sus pentru cuier.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului