.

.

Yosoo Haine Cârlig, Stabil Perete Cârlig Auto-Adeziv rezistent la apa pentru Oglinda pentru Camera de Studiu pentru Ceramica pentru Baie pentru Dormitor(Verde)

Yosoo Haine Cârlig, Stabil Perete Cârlig Auto-Adeziv rezistent la apa pentru Oglinda pentru Camera de Studiu pentru Ceramica pentru

RON 39.78

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[Nu este Ușor Să se desprindă] protecție a Mediului, urme pe perete, cârlig pe perete duș nu este ușor să cazi, foarte stabil. [Impermeabil] Acest cârlig de perete este rezistent la apă și poate fi folosit în locuri umede precum bai sau bucatarii. [Pe scară largă Aplicație] Această prosop hook are o gamă largă de aplicații, cum ar fi oglinda, ceramica, curățare de perete și alte netezite oglindă. [Material rezistent, este realizat din material plastic de înalta calitate, care este puternic si durabil, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp. [Vid Și autoadezive] Acest cârlig puternic este vid și fără sudură, nu este nevoie pentru a detalia sau adăugați lipici, ușor de utilizat, poate fi instalat oriunde doriți.Caracteristică : 1. [Impermeabil] Acest cârlig de perete este rezistent la apă și poate fi folosit în locuri umede precum bai sau bucatarii.2. [Vid Și autoadezive] Acest cârlig puternic este vid și fără sudură, nu este nevoie pentru a detalia sau adăugați lipici, ușor de utilizat, poate fi instalat oriunde doriți.3. [Material rezistent, este realizat din material plastic de înalta calitate, care este puternic si durabil, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.4. [Nu este Ușor Să se desprindă] protecție a Mediului, urme pe perete, cârlig pe perete duș nu este ușor să cazi, foarte stabil.5. [Pe scară largă Aplicație] Această prosop hook are o gamă largă de aplicații, cum ar fi oglinda, ceramica, curățare de perete și alte netezite oglindă.Caietul de sarcini : Tip de Element : Haine Hook Material : Plastic Application : Bucatarie, dormitor sau de studiu room Weight : Aprox. 174g / 6.1 oz Lista de pachete : 6 x Haine Hook6 x ventuza.

Principalele proprietăți

Item Type:
Clothes Hook
Material:
Plastic
Application:
Kitchen, bedroom or study room
Weight:
Approx. 174g / 6.1oz
Package List:
6 x Clothes Hook :
6 x Suction Cup :

Alegerea cumpărătorului