.

.

XMEIFEI PĂRȚI 500ml Sticla Extractor Soxhlet Sus 50/40 Jos 24/29, o Bobina Graham Condensator,un Balon cu Fund Plat de Laborator Educație Rechizite de Birou (Culoare : alb)

XMEIFEI PĂRȚI 500ml Sticla Extractor Soxhlet Sus 50/40 Jos 24/29, o Bobina Graham Condensator,un Balon cu Fund Plat de Laborator Educație

RON 164.60

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Potrivit pentru laborator, minieră, de prelucrare a alimentelor, biochimie, agricultura, petrochimie inginerie și industria farmaceutică, etc. 1. Toate Pahar Condensatoare sunt Realizate din grosime clasa de laborator Borosilicată 3.3 Sticlă, cu Perete Gros Design, Durabil și Reutilizabile. 2. Claritate, claritate, Robustețe, Rezistență la Căldură și Rezistență la Șoc Termic, Este un Bun Laborator, Educație și Rechizite de Birou, Reutilizabile Caracteristici Sunt Deosebit de Potrivit pentru Utilizarea în Școli și Alte Cercetări Științifice Ocazii. 3. Potrivit pentru cercetare științifică, colegii și universități, petrol, industria chimică, industria farmaceutică, medicală și de sănătate, școli primare și secundare, etc. Dacă primiți elemente din încălcat statutul,nu ezitati sa ne contactati, vom aranja înlocuire gratuită sau restituire.500ml,Pahar de Laborator Extractor Soxhlet Body & Graham Condensator,Una cu Fund Plat Flask Made din borosilicat glass Including : Extragerea Corpului : 50/40 de sex feminin comun la partea de sus, 24/29 comune de sex masculin la bottom Allihn Condensator : 50/40 comune de sex masculin la bottom Flat Balon cu fund : 500ml 24/29 Singur neck Regular perete thickness Color : Clar[Garantie] Dacă Ai Primi Daune, vă Rugăm să Ne Contactați Imediat.Va Rezolva Până Când Suntem Mulțumiți.Noi furnizam toate tipurile de laborator, sticlarie si aparatura de laborator.Bine ati venit la magazinul nostru!Suntem sinceri și de încredere vânzător.Toate imaginile sunt reale produse.Te rog doar licita cu incredere!Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră.Multumesc!!!!Contactați-ne : va Rugam contactati-ne fara ezitare prin e-mail un mesaj de sistem dacă aveți orice întrebare cu privire la elementele pe care vă interesează.Vom fi foarte bucuroși să vă ajute.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mailuri, URGENT.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului