.

.

XMEIFEI PIESE Format de Serpentine Condensator,Spirala de Condensare Lungime 200mm,Condensator Graham cu punte cu Tub Interior,Standard Sol Gura 19/26 (Capacitate : E. L. 200mm)

XMEIFEI PIESE Format de Serpentine Condensator,Spirala de Condensare Lungime 200mm,Condensator Graham cu punte cu Tub Interior,Standard

RON 122.20

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Potrivit pentru laborator, minieră, de prelucrare a alimentelor, biochimie, agricultura, petrochimie inginerie și industria farmaceutică, etc. Căldură și Rezistente la Șoc Termic.Realizate din grosime clasa de laborator Borosilicată 3.3 Sticlă.A clarificat și Clar, Solid si Robust.Calitate de laborator și Materiale de Durată.Dacă primiți elemente din încălcat statutul,nu ezitati sa ne contactati, vom aranja înlocuire gratuită sau restituire.Material : Borosilicat 3.3 Glass Color : Clear Pack de 1 : Laborator Condensatoare 200mm Lab Condensatoare : pentru profesionale laboratory If pentru orice motiv, nu sunteti multumit cu acest produs, vom face dreptate și de a procesa o rambursare.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului