.

.

wmlzhen Goale de Plastic Mini Sticle de Spray, abur Fin Pulverizator Declanșa Uda Sticla, Clar Container de unică folosință, pentru Distribuirea Lichidelor Precum și de Toner, 3. 4 Oz ( 100 ml )

wmlzhen Goale de Plastic Mini Sticle de Spray, abur Fin Pulverizator Declanșa Uda Sticla, Clar Container de unică folosință, pentru

RON 174.40

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

plastic. [Premium material] : Puternic și rezistent plastic PET.nu vă faceți griji despre scurgeri de lichid atunci când vei purta cu tine, de unică folosință și reutilizabile. [Prindere confortabilă] : ergonomic gât vă oferă o prindere confortabilă.Designul unic face ca sticla a se potrivi confortabil în mână, și degetele să se odihnească ușor pe trăgaci. [Multi-scop] : ceata Fina de pulverizare flacon poate fi folosit pentru călătorie, de baie, de uz casnic, bucatarie si frumusete.În mod ideal, folosit pentru livrările de curățare, soluții de dezinfectare, de gătit, uleiuri esențiale și de îngrijire personală. [De voiaj] : dimensiuni Compacte de sticla este mare pentru călătorie.Această sticlă se poate potrivi cu ușurință în orice tip de geanta, rucsac sau depozitare. [Servicii de calitate] : Suntem foarte vanzatori profesionale.Dacă aveți orice întrebări în timpul utilizării, vă rugăm să nu ezitați să ne e-mail.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problema.Vă rugăm să nu ezitați să cumpere, pentru venirea ta.Descrierea produsului : Nume : spray de sticla Capacitate : 50/ 60/ 100 ML material : plastic Produs de utilizare : Distribui lichide, precum și toner Pachet Inclusiv : sticla cu Pulverizator x1.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului