.

.

LiGannengY Ulei Esential de Sticla, Anti-Shatter de Mare Capacitate AMBALAJ de Plastic Goale de Ulei Esential de Sticla, Masaj, Fizioterapie Îngrijire Personală Instrument(30ml)

LiGannengY Ulei Esential de Sticla, Anti-Shatter de Mare Capacitate AMBALAJ de Plastic Goale de Ulei Esential de Sticla, Masaj, Fizioterapie

RON 19.78

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[Sparge Rezistenta] Comparativ cu sticle obișnuite, noastră ulei esențial dropper sticle sunt realizate din PETG de plastic, care are superior sfărâma rezistență și lejeritate, și poate rezista la temperaturi de la -20°C la 60°C. [Multifuncțional] Profesionist de înaltă calitate sticle goale pot fi utilizate pentru stocare lichide pentru diferite scopuri, inclusiv uleiuri esențiale, parfumuri, spray-uri si lichide de curățare. [Doza Control] sticla picurător vă permite să obține cu ușurință și de a controla cantitatea necesară, fără a pierde sau se scurge. [De mare Capacitate] sticle de ulei Esențial au o mare capacitate de 20 ml și 30 ml pentru a satisface nevoile dumneavoastra, robust și durabil, potrivit pentru călătorie. [Usoare si Portabile] Usoare, de dimensiuni mici, ușor de transportat și depozitat, indiferent unde te duci, puteți pune-l în geantă și să-l utilizați oricând, oriunde.Caietul de sarcini : Tip de Element : Sticle de Ulei Esențial Material : PETG Greutate : Aprox. 37g-40g / 1.3 oz-1.4 oz 20ml Dimensiune : Aprox. 9 x 3 x 3 cm / 3.5 x 1.2 x 1.2 în, 30ml Dimensiune : Aprox. 10 x 3.1 x 3.1 cm / 3,9 x 1.2 x 1.2 în Scopul : Ulei Esențial de Sticla de Lista Pachet : 1 x Sticle de Ulei Esențial.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului