.

.

2 oz Staniu Aluminiu Borcan cu Capac cu filet Reîncărcabile Container pentru Cosmetice, Balsam de Buze, Crema, Aur roz 12 Buc.

2 oz Staniu Aluminiu Borcan cu Capac cu filet Reîncărcabile Container pentru Cosmetice, Balsam de Buze, Crema, Aur roz 12 Buc.

RON 23.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Ambalare : 12 buc, 2 oz, rose de aur.Material : De aluminiu durabil,de înaltă calitate, ușor.Materialul este ecologic și reciclate.Dimensiune : 2.6 în" dia.x 1 de la" înălțime, greutate redusa, usor de transportat.Poate fi folosit pentru DIY rujuri, pastile, consumabile partid, bomboane, bomboane mentolate, vitamine, produse de îngrijire a pielii, cosmetice mostre sau vrac ceai, plante medicinale, medicamente, etc. Filet Capac : Sigilat filet capac elimină riscul de scurgeri sau de topire și protejează produsele de la expunerea la lumină și temperaturi ridicate.Utilizați noastre de înaltă calitate, produse alimentare de calitate din aluminiu containere de staniu în condiții de siguranță conține toate lucrate manual de buze și balsamuri de corp, creme și alifii, uleiuri esentiale, unguente, plante medicinale și ceruri, mirodenii și condimente, ceai lumânări, pulberi, loose leaf ceaiuri, sclipici, floricele, săruri de baie (nu rau), cercei și alte bijuterii mici.Păstrează produsele protejate de supraexpunere la lumina, temperaturi ridicate, și căldura corpului atunci când sunt depozitate în buzunarul de la pantaloni în timpul dvs. de călătorie.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului