.

.

Călătorie Sticle Set de 4-în-1 Organizat de Scurgere Dovada articole de Toaletă Reîncărcabile Lichid/Lotiune/Crema/Sampon Recipient Kit Sticla cu Pulverizator Mak (Culoare : O)

Călătorie Sticle Set de 4-în-1 Organizat de Scurgere Dovada articole de Toaletă Reîncărcabile Lichid/Lotiune/Crema/Sampon Recipient

RON 113.40

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Description The design inteligent previne scurgeri atunci când în mișcare și este potrivit pentru toate lichide, lotiuni si creme.Acest hotel de 4-în-1 lotiune gel de călătorie dozator poate stoca până la 4 sticle de călătorie și puneți-le într-un singur loc pentru a le împiedica de la rulare. Ușor de utilizat : Umple de călătorie mini sticla cu lichid de alegerea ta.Roti din nou cu capacul duzei.by pur și simplu rotiți partea de sus.Nu vă faceți griji despre scurgeri din nou, ca urmare a ciocnirilor.(Interne capac de sticla poate fi înșurubat pe, vă rugăm să nu trageți-l afară cu forța. de călătorie rămâne proaspete!Pur și simplu utilizați sampon, balsam, lotiune, gel de duș, ser, lotiune de mână, etc. lovește și lovește ceva.culoare : Gri/Roz Material : ABS+PCsize : 16. Leakproof : Utilizați un 4-în-1 lotiune gel de călătorie dozator de apa pentru a preveni scurgerile și deversările, să șampon răspândit peste tot lucrurile!Fiecare este etanșe, chiar dacă bagajul dvs.Usor de Organizat : călătorie sticla kit face totul în bagajul/rucsacul organizat. Un companion de călătorie mare : compact, durabil, de înaltă calitate, din material plastic durabil, aceasta este o practică și convenabilă companion de călătorie. Nu mai este nevoie să flip prin mai multe sticle, care poate dura până valoros spațiu pentru bagaje.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului