.

.

Doamna de Parfum, Flori de Lemn Răcoritoare de Lungă Durată Elegant Plante Parfum Floral vag Parfum Parfum Eau de Toilette Cadou 50ml(Sagetator)

Doamna de Parfum, Flori de Lemn Răcoritoare de Lungă Durată Elegant Plante Parfum Floral vag Parfum Parfum Eau de Toilette Cadou 50ml(Sagetator)

RON 37.58

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Florale lemn parfum Floral mirosul de lemn proaspăt și miros natural te face atractiv în mulțime.Ai o stare de spirit bună și arată gustul tau unic.Dulce Și Fermecător Prefet - În plus față de oferindu-off un sentiment dulce, acesta oferă, de asemenea, de pe un senzual și pasionat de atmosfera, o experienta mixta de dulceața și prospețimea.Plin exprimă viguros și curajos parte de femei ale timpului, care este amețitoare.Durabil Spray - note Florale si fructate si note florale proaspete pentru a alege de la, există într-adevăr ceva ce ar dori.Acest parfum este durabil și eficient, care ar putea arăta puterea și energia de o femeie.Mănăstiri toate tipurile de piele, rezistent parfum.Sensul profund al parfum - atunci Când se aplică un parfum, vă rugăm să ia în considerare faptul că mai mulți factori pot afecta mirosul natural al pielii și, prin urmare, un parfum se simte.O captivant și voluptoase parfum, elocvent, simbolizând puternic și în condiții de siguranță o femeie independentă, cu farmecul ei.Cadoul Perfect - Eau de Toilette, Ideal pentru Femeile și Fetele în Ziua de naștere, Dulce Șaisprezece ani, Ziua Îndrăgostiților, de Stocare de Angajat și Sărbătorile legale.Parfumurile sunt produse de lux, o obsesie, un stil de viață, o pasiune.Oferta clasic cadou un parfum atemporal.Caracteristică : 1. Simplu, Elegant : Delicat, rotund sticla de corp, confortabil de ținut într-o mână, poate reflecta gustul tau bun. 2. Spray Uniform : Aluminiu duza de pulverizare uniform și bine atomizat, cu structură bine și nu este ușor de scurgere . 3. Utilizarea pe scară largă : Parfum cu parfum revigorant, potrivit pentru birou, intalniri, colectarea și alta ocazie pentru a arăta farmecul. 4. De lungă Durată : note Romantice, cu mult parfum de durată, nu vă faceți griji despre parfum de disipare prea repede. 5. Cadoul Ideal : Parfum este cea mai buna alegere pentru cadouri de ziua de naștere, Ziua Îndrăgostiților și cadouri de Craciun pentru prieteni de sex feminin.Caietul de sarcini : Tip de Element : Parfum Material : ABS Conținut Net de : 50ml termen de Valabilitate : 3 Ani de Lista Pachet : 1 x Parfum.

Principalele proprietăți

Item Type:
Perfume
Material:
ABS 
Net Content:
50ml
Shelf Life:
3 Years
Package List:
1 x Perfume :

Alegerea cumpărătorului