.

.

Moale Macara, fără sfârșit de Ridicare 6M pentru Nave, Utilaje Porturi, Transport, Energie Electrică, Inginerie, Construcții(3m (9.84 ft))

Moale Macara, fără sfârșit de Ridicare 6M pentru Nave, Utilaje Porturi, Transport, Energie Electrică, Inginerie, Construcții(3m (9.84

RON 73.40

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Evita șocuri sau vibrații loads6. Lumină și Moale Sling : ridicarea este ușor și moale, și nu va deteriora suprafața de ridicare a obiectelor atunci când sunt utilizate.3 color : Brown Bearing Greutate : 6 TSafety Factor : 6 : 1 Use Scenarii : utilizate pe scară Largă în nave, utilaje, porturi, transport, energie electrică, inginerie, construcții și alte industrii. Flexibil nu trebuie să fie knotted4.Caracteristică : 1. Excelent Material : Folosind PES material, rezistenta la impact și rezistență la abraziune, nu este ușor să poarte și să se deformeze după mult timp de utilizare. Atunci când se ridică, și sarcina nu va fi dragged5.O Dată Turnare Design : O dată turnare design poate evita insuficientă tensiunea cauzată de mai multe articulații, și este rezistent și durabil. Excelent Material : Folosind PES material, rezistenta la impact și rezistență la abraziune, nu este ușor să poarte și să se deformeze după mult timp de utilizare.O gamă largă de Aplicații : utilizate pe scară Largă în nave, utilaje, porturi, transport, energie electrică, inginerie, construcții, etc. O gamă largă de Aplicații : utilizate pe scară Largă în nave, utilaje, porturi, transport, energie electrică, inginerie, construcții, etc.

Principalele proprietăți

Item Type:
Endless Lifting Sling
Material:
PES
Width:
Approx. 85mm / 3.3in
Color:
Brown
Bearing Weight:
6T
Safety Factor:
6
Use Scenarios:
Widely used in ships, machinery, ports, transportation, electric power, engineering, construction and other industries.
Package List:
1 x Lifting Sling :
1 x User Manual :
1. Before each use, make sure that the strap is not damaged :
2. Use protective objects to separate the edges and corners of the and the load :
3. The flexible must not be knotted :
4. When hoisting, the and the load shall not be dragged :
5. Avoid shock or vibration loads :
6. Dangerous straps do not need to be repaired :
7. Please use within the rated load, do not overload, and pay attention to safety :

Alegerea cumpărătorului