.

.

ZPDD Profitabilă chiuveta Rabatabila Eco-Friendly, Non-Alunecare de Jos Găleată de Călătorie în aer liber Tabără Bazine de Baie Accesorii de uz Casnic (de Culoare : Gri, Dimensiune : Mare)

ZPDD Profitabilă chiuveta Rabatabila Eco-Friendly, Non-Alunecare de Jos Găleată de Călătorie în aer liber Tabără Bazine de Baie Accesorii

RON 77.60

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

1. Este potrivit pentru acasă și utilizarea în aer liber,. 2. Chiuveta poate fi pliat cu o singură apăsare cu ambele mâini, și care este depozitat într-un colț, fără a ocupa spațiu.După pliere, este de aproximativ 3,5-5 cm, și de stocare nu ocupă spațiu.Mare medie este de 5cm gros și mici este de 3,5 cm grosime. 3. PP+TPR material TPR telescopic material, suficient material, gros și durabil, nici o deformare, după mai multe pliere, usor de depozitat, mai simplu și mai convenabil. 4. Este convenabil si igienic pentru a transporta pe călători, de a rezolva probleme, de griji despre masina de spalat si masina de spalat pe călătorii de afaceri,.Caracteristică : 1. Este potrivit pentru acasă și utilizarea în aer liber,2. Chiuveta poate fi pliat cu o singură apăsare cu ambele mâini, și care este depozitat într-un colț, fără a ocupa spațiu.După pliere, este de aproximativ 3,5-5 cm, și de stocare nu ocupă spațiu.Mare medie este de 5cm gros și mici este de 3,5 cm grosime.3. PP+TPR material TPR telescopic material, suficient material, gros și durabil, nici o deformare, după mai multe pliere, usor de depozitat, mai simplă și mai convenient4. Este convenabil si igienic pentru a transporta pe călători, de a rezolva probleme, de griji despre masina de spalat si masina de spalat pe călătorii de afaceri, îngrijorătoare despre pescuit în lac, se preocupa de grătar în aer liber și spălare legume, mari și mici vase ocupând o suprafață de peste tot in casa, murdar și murdar, etc. Descriere : Nume : Pliabil Chiuvetă Material : PP+TPRSize : S,LColor : Ca shown Package Include : 1 x Pliabil Chiuvetă.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului