.

.

Ladieshow Ambarcațiunile de Foarfece,de Epocă Foarfece Pasăre Forma de Foarfeca din Otel Inoxidabil cu Vârf Ascuțit de Cusut, de Brodat, Foarfece pentru Birou Acasă Craft Supplies(Bronz)

Ladieshow Ambarcațiunile de Foarfece,de Epocă Foarfece Pasăre Forma de Foarfeca din Otel Inoxidabil cu Vârf Ascuțit de Cusut, de Brodat,

RON 62.20

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Premium Material】Foarfece sunt realizate din oțel inoxidabil cu ascuțite și fine, precise foarfece care taie fără probleme pentru netede, tăiere eficientă sissors pentru uz general. 【Multifuncțional】Robust si foarte ascuțit foarfece este ușor de tăiat filet fin, de multe ori potrivite pentru ac de brodat, de cusut, meserii DIY, firul de tăiere, de tăiere hârtie, etc. 【Ergonomie】Ocupa gaura de foarfeca este netedă și confortabil,oferă confortabil de tăiere simt, în mod eficient de a salva puterea ta, să reducă timpul de lucru. 【Cadou bun】Nu este doar un instrument, dar este, de asemenea, un decor minunat pentru a da la un prieten care se bucură de cusut sau de BRICOLAJ,cadou de Ziua de nastere, Ziua Mamei, de Pictură, de Ziua Recunoștinței, Petrecere, Cadou de Anul Nou Ideea. 【Vanzari Servicii】Dacă apar probleme în timpul achiziției, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, ne va da cu siguranta un răspuns satisfăcător.Caietul de sarcini : Tip de Element : Ambarcațiuni Foarfece Material : Otel Inoxidabil Utilizare : de uz Casnic domeniul de Aplicare : cele Mai multe Scenarii de Lista Pachet : 1 x Ambarcațiunile de Foarfece.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului