.

.

bizofft Elastic Hip Benzi, Rezistență Buclă Exercițiu Benzi Puternică Forță de Tracțiune Puternică Flexibilitate Manopera Amenzii Elasticitate Buna pentru Puterea de Formare pentru Yoga(Camuflaj Gri L(86cm))

bizofft Elastic Hip Benzi, Rezistență Buclă Exercițiu Benzi Puternică Forță de Tracțiune Puternică Flexibilitate Manopera Amenzii Elasticitate

RON 41.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Nu bordurare și nu hemming, cu manoperă fin, frumos și practice.Adoptat latex natural, cu elasticitate bună și puternică forță de tracțiune, nu se deformează după întindere.Realizate din non-alunecare de cauciuc latex fir, cu puternica flexibilitate și durată lungă de viață.Strâns fălțuire, nu este ușor de a pierde firul, ajuta să ridicați solduri si forma corpului.Poliester si latex fire sunt ecologice, sănătoase și nonirritating.Caracteristică : 1. Realizate din non-alunecare de cauciuc latex fir, cu puternica flexibilitate și durată lungă de viață.2. Nu bordurare și nu hemming, cu manoperă fin, frumos și practice.3. Poliester si latex fire sunt ecologice, sănătoase și nonirritating.4. Adoptat latex natural, cu elasticitate bună și puternică forță de tracțiune, nu se deformează după întindere.5. Strâns fălțuire, nu este ușor de a pierde firul, ajuta să ridicați solduri si forma corpului.Caietul de sarcini : Tip de Element : Rezistenta Band Material : Poliester, cauciuc fir de latex, cauciuc band Function : Hip lift, picior de frumusete, yoga, puterea de formare, etc. Lista de pachete : 1 x Bandă de Rezistență.

Principalele proprietăți

Item Type:
Resistance Band
Material:
Polyester, rubber latex thread, rubber band
Function:
Hip lift, leg beauty, yoga, strength training, etc.
Package List:
1 x Resistance Band :

Alegerea cumpărătorului