.

.

Micul Gigant Heavy Duty Cauciuc Cadă Durabil Cauciuc Hrana Tigaie, Perfect pentru Interior sau Exterior (2 Litru) (Articol Nr. HP1)

Micul Gigant Heavy Duty Cauciuc Cadă Durabil Cauciuc Hrana Tigaie, Perfect pentru Interior sau Exterior (2 Litru) (Articol Nr. HP1)

RON 26.32

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

ZDROBI/SPARGE DOVADA - cadă de cauciuc organismul este rezistent la zdrobirea și cracare.E înghețe dovada cu fir de cauciuc corpul face recipient extrem de durabil și flexibil.MARE PENTRU INTERIOR SAU pentru EXTERIOR - Acest cauciuc pan este perfect pentru utilizarea în interior și exterior.Designul său flexibil este mare pentru interior de stocare de utilizare sau în aer liber, grădină și animale de întreținere.UȘOR de A PĂSTRA CURAT - cada de cauciuc corpul este ușor de spray, se spală și se menține curat.Este durabil cu fir de cauciuc deține corpul său de formă după utilizare prelungită.PERFECT PENTRU HOUSEPETS ȘI ANIMALE MICI - Aceasta cada este convenabil de dimensiuni mici este mare pentru a lua grijă de animale mici și animale de casă.DIMENSIUNE OPȚIUNI DISPONIBILE - Acest hidromasaj vine în 6 opțiuni diferite dimensiuni : 2 Litru, 15 Litri, 4 Litru, 3 Litri, 6.5 Litri si 8 Litru.Hp-1 dimensiune : 2 litru caracteristici : -feed-pan. -Material : cauciuc. -Turnate din cele mai bune cu fir de cauciuc pentru rezistență maximă și durabilitate. -Crack, congela, & crush dovada.Tip de produs : -tigăi & găleți.Generic dimensiuni : -2 compartimente dimensiuni : 8. 5" H x 4" W x 8. 5" D. -4 compartimente dimensiuni : 11" H x 4" W x 11" D. Dimensiuni : lățime Totală - o Parte în alta : -4".

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului