.

.

Digital Șubler cu Vernier Caliper Digitale Etriere Instrument de Măsurare Putere Electronice Exacte Inoxidabil Electronice Riglă de Măsurare(150mm)

Digital Șubler cu Vernier Caliper Digitale Etriere Instrument de Măsurare Putere Electronice Exacte Inoxidabil Electronice Riglă de

RON 75.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Cu o relativ mare de LED-uri, ușor de citit, poate fi citit direct și clar.Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, de înaltă rezistență, caracteristici stabile și de înaltă fiabilitate.Gama larga de aplicare, utilizate pe scară largă în diferite tipuri de DIY de măsurare.Măsurare precisă, rapidă de afișare a valorii măsurate pe ecran și nici depășirea vitezei de eroare.Acest produs are mm/inch sistem de măsurare funcție de conversie, ușor de utilizat.Caracteristică : 1. Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, de înaltă rezistență, caracteristici stabile și de înaltă fiabilitate.2. Acest produs are mm/inch sistem de măsurare funcție de conversie, ușor de utilizat.3. Cu o relativ mare de LED-uri, ușor de citit, poate fi citit direct și clar.4. Măsurare precisă, rapidă de afișare a valorii măsurate pe ecran și nici depășirea vitezei de eroare.5. Gama larga de aplicare, utilizate pe scară largă în diferite tipuri de DIY de măsurare.Caietul de sarcini : Tip de Element : Digital Șubler cu Vernier Opțional Stil : 150mm, 200mm, 300mm Dimensiune : Aprox. 150mm / 5.9in200mm / 7.9in300mm / 11.8 in Material : Inox steel Battery Model : CR2032 Battery Capacitate : 260m Ah Accuracy : 0.01 mm Package Lista : 1 x Digital Șubler cu Vernier 2 x Acumulator (1 built-in)1 x Manual de Utilizare .

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului