.

.

HeyMoonTong Priza de Perete Suport de Montare Suport Dedicat pentru Apple HomePod Mini, O economie de Spațiu Accesoriu pentru HomePod Mini Smart Home Difuzoare cu Management de Cablu, Ascunde Murdar Fire (Alb)

HeyMoonTong Priza de Perete Suport de Montare Suport Dedicat pentru Apple HomePod Mini, O economie de Spațiu Accesoriu pentru HomePod

RON 25.96

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

În timp ce produse inteligente de origine se îmbunătățesc viețile noastre personale și profesionale în nenumărate feluri, ele, de asemenea, duce la inestetice cablul de dezordine.Montare pe perete Suport Adaptate Design pentru Apple Home Pod Mini. 【Ușor și Simplu, dar Funcțional】 : configurare Ușoară, fără găuri sau înșurubare. 4, pentru a Economisi spațiul de pe tejgheaua din bucatarie, baie si dormitor. 【În condiții de siguranță și Practic】 : montare Pe perete-ar ține-ți Home Pod Mini în priza de perete, protejează difuzorul de șoc sau turbulențe și stropi de apă.Mutați dispozitivul la mai multe locații convenabile ca un perete sau stand titular și face priză aspect mult mai curat și mai ordonat.El ajută pentru a salva spatiu pe tejghea și păstrați totul curat și modern. 3、Perfect Ascunde cablu lung de pe partea din spate a muntelui. 5、Muta Home Pod Mini pentru mai multe locații convenabile, fără a deteriora peretele.Păstrează perete curat tot timpul.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului