.

.

2 bucăți Airtag Titular,Airtag Cat Guler,pentru Apple Airtags,Airtag Guler de Câine Caz de Anti-a Pierdut Aer Tag-ul,Airtag Suport pentru Guler de Câine.

2 bucăți Airtag Titular,Airtag Cat Guler,pentru Apple Airtags,Airtag Guler de Câine Caz de Anti-a Pierdut Aer Tag-ul,Airtag Suport

RON 80.60

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【AER TAG-ul CÂINE/PISICĂ GULER TITULARUL 】Anti-a pierdut design guler pentru animale de companie husa silicon pentru Apple Aer tag 2021.Face dvs. de caini/pisici se simt mai confortabil atunci când utilizați aer tag.Airtag câine guler fabricat din silicon moale.2 Pack include,Special pentru animale de companie cu aer tag. 【NU TREMURA】design Unic pentru aer tag 2021 ,modul unic de a purta face airtag nu tremura, și pentru animale de companie este foarte confortabil de purtat pentru airtag guler pentru animale de companie. 【UȘOR SĂ UTILIZAȚI 】Ușor de utilizat sub Gulere Câine și Pisică gulere buclă titular, Ține-ți aerul categorie rămână închise și pentru a evita Airtag caz alunecarea .airtag guler de câine/pisică gulere ușor de curățat. 【MAI POTRIVITĂ 】Nu numai pentru Companie,Cum ar fi saci de școală și anythings cu o curea.Perfect ca un cadou pentru prieteni, familie, colegi.Air Tag la rucsaci, curele, pisică/câine gulere, vesta hamuri.Pentru alte situații care această Air Tag titularul ar putea să nu fie agățate direct. 【FĂCUT CU MATERIALE PREMIUM】Făcut cu permium material pentru aterproof, anti-amprente, rezistent la Zgârieturi, și Picătură de performanță de protecție.Fabricat din eco-prietenos, flexibil și moale, lichid de silicon.Pachet : pachetul contine 2 * Airtag guler de câine titularii.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului