.

.

Caz de protecție de Silicon pentru Google Chromecast de Control de la Distanță, rezistent la Șocuri Moi la Distanță de Acoperire Compatibil cu Google TV 2020 Chromecast Voce de la Distanță (Negru)

Caz de protecție de Silicon pentru Google Chromecast de Control de la Distanță, rezistent la Șocuri Moi la Distanță de Acoperire Compatibil

RON 13.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Compatibil pentru Google Chromecast de la Distanță : Tocmai conceput pentru Google TV 2020 Chromecast Voce de la Distanță.Se potrivesc Perfect : Se formează la fiecare curba de la distanță și vă va oferi o experiență mai confortabilă.De asemenea, permite accesul ușor la toate porturile, butoanele si functiile.Funcția : Anti-a Pierdut,rezistent la șocuri, dirtproof, praf, Lavabil, Ecologice.Ușor de instalat și de a elimina, și se potrivește perfect Google Chromecast de la distanță.Design Ergonomic vă ajută să vă apucați de la distanță mult mai confortabil.De protecție de la Distanță Huse pentru Google TV 2020 Chromecast Voce de la Distanță Specifiction : Culoare : Glow Albastru,Strălucire Verde, Turcoaz, Rosu, Negru, Roz Material : Silicon Greutate : 33g Dimensiune Produs : 18 * 6 *1.7 cm Grosime : 0.5-1mm Caracteristică : 1. Compatibil pentru Google Chromecast de la Distanță : Tocmai conceput pentru Google TV 2020 Chromecast Voce de la Distanță. 2. Se potrivesc Perfect : Se formează la fiecare curba de la distanță și vă va oferi o experiență mai confortabilă.De asemenea, permite accesul ușor la toate porturile, butoanele si functiile. 3. Funcția : Anti-a Pierdut,rezistent la șocuri, dirtproof, praf, Lavabil, Ecologice. 4. Ușor de instalat și de a elimina, și se potrivește perfect Google Chromecast de la distanță. 5. Design Ergonomic vă ajută să vă apucați de la distanță mult mai confortabil.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului