.

.

magree Pliere Oxford Pânză de Fotografiat Trepied, Geanta de transport, Portabil aparat de Fotografiat Trepied, Geanta, Negru Ușor pentru Monopied Microfon Trepied(75cm)

magree Pliere Oxford Pânză de Fotografiat Trepied, Geanta de transport, Portabil aparat de Fotografiat Trepied, Geanta, Negru Ușor

RON 141.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Design pliabil, portabil și ușor, ușor de transportat și depozitat, convenabil de a folosi.Fabricat de înaltă calitate oxford pânză material, firma, durabil și durată lungă de viață.Conceput pentru camera de trepied, de asemenea, potrivite pentru monopied, microfon trepied etc. Realizarea sac protejează eficient trepied de la accident și zero.Măiestrie superioară, poate transporta de mână, poate transporta, de asemenea, de umăr. 1. Fabricat de înaltă calitate oxford pânză material, firma, durabil și durată lungă de viață.2. Design pliabil, portabil și ușor, ușor de transportat și depozitat, convenabil de a folosi.3. Realizarea sac protejează eficient trepied de la accident și zero.4. Măiestrie superioară, poate transporta de mână, poate transporta, de asemenea, de umăr.5. Conceput pentru camera de trepied, de asemenea, potrivite pentru monopied, microfon trepied etc. Specificatii : Stare : 100% De Brand New Item Tip : Trepied Bag Material : Oxford Cloth Color : Black Optional Dimensiune : Aprox. 35*17cm/13.78*6.69 inch, 45*17cm/17.72*6.69 inch, 55*17cm/21.65*6.69 inch, 75*17cm/29.53*6.69 inch Package Lista : 1 * aparat de Fotografiat Trepied Bag Notes : 1. Vă rugăm să permiteți-0~1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului