.

.

FLAMEER Benzina Furtun de Presă Deconectați Îndepărtarea Clește Instrument de LINIE Clip

FLAMEER Benzina Furtun de Presă Deconectați Îndepărtarea Clește Instrument de LINIE Clip

RON 70.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Utilizarea fălcile pentru a trage în spate pentru a elimina.Fabricat de înaltă calitate din oțel inoxidabil, care este durabil, antirugină și durată lungă de viață.Pentru eliminarea încăpățânat furtunuri pe antet rezervoare, radiatoare, pompe, purificatoare de aer etc. Potrivit pentru eliberarea de conexiuni în conductele de combustibil în timpul întreținerii sau când înlocuiți filtrele de combustibil.Acesta este apt de principiile ergonomice, economisind efort.Descriere : - Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care este durabil, antirugină și durată lungă de viață. - Este potrivit principiilor ergonomice, economisind efort. - Potrivit pentru eliberarea de conexiuni în conductele de combustibil în timpul întreținerii sau când înlocuiți filtrele de combustibil. - Pentru eliminarea încăpățânat furtunuri pe antet rezervoare, radiatoare, pompe, purificatoare de aer etc. - Utilizarea fălcile pentru a trage în spate pentru a elimina .Specificatii : - Material : Steel Size Grafic : Dimensiune : Aprox.225x50x23mm/8.86x1.97x0.91inch Package Include : 1 Bucata Îndepărtarea Furtunului Cleste : vă Rugăm să permiteți o diferență datorită măsurare manual.(1 inch=2,54 cm), vă Rugăm să verificați dimensiunea de măsurare și imaginea cu atenție înainte de a face plata.Vă rugăm să înțelegeți, din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastra.Deci, ne-ar oferi cea mai mare produse de calitate și servicii pentru a satisface satisfactia dumneavoastra.

Principalele proprietăți

- Material:
Steel
Size Chart:
Size:
Approx.225x50x23mm/8.86x1.97x0.91inch
Package Includes:
1 Piece Removal Hose Plier :
Please allow some difference due to manual measurement.(1 inch=2.54cm) :
Please check the size measurement and the picture carefully before making payment. :
Please understand due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
Your satisfaction is our priority. So we would deliver the highest quality products and services to meet your satisfaction. :

Alegerea cumpărătorului