.

.

FitTurn Band Compatibil cu Garmin vivofit jr. 3 Benzi de Copii de Înlocuire Accesoriu Moale de Silicon, Banda de 130-175 mm Dimensiune pentru vivofit jr 3 Tracker de Fitness Vârstele 4+ pentru Copii Brățări (TenColors)

FitTurn Band Compatibil cu Garmin vivofit jr. 3 Benzi de Copii de Înlocuire Accesoriu Moale de Silicon, Banda de 130-175 mm Dimensiune

RON 37.76

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Silicon este moale, Nici un rău t zgâria sau irita. 100% de Brand nou și de înaltă calitate. ☺Ce ai de gând pentru a obține : gratuit hassle de înlocuire sau rambursare completă, fără a se întoarce Garmin vivofit jr. 3 Tracker de Fitness pentru Copii Copii, Fete și Băieți. ☺Multi opțiuni : diverse culori si dimensiuni sunt disponibile pentru Garmin vivofit jr.Vă rugăm să REȚINEȚI că NU este Garmin Vivofit 3 Tracker de Fitness band.Și cel mai bun cadou pentru familia ta sau prietenii. ☺Ușor de utilizat : asambla și de a redimensiona, deține Garmin vivofit jr.,în funcție Copii, Băieți și Fete încheietura mâinii regla incuietoare,ma uit la Domiciliu, în Mașină sau pe drumuri.De înaltă calitate : .Dispozitivul nu este inclus.Noi culori pentru alegerea ta, pentru a înlocui diverse, se potrivesc cu dumneavoastră uzura de zi cu zi și starea de spirit.Greutate : 15g Compatible Model : Pentru Garmin vivofit jr.Eliberare rapidă de Design pentru o Instalare Ușoară, cu catarama, ceea ce face rapid și ușor de a pune pe încheietura mâinii.am răspuns la e-mail în 24 de ore. 3 Tracker de Fitness pentru Copii Copii, Fete și Băieți.Caracteristică : .Vă rugăm să REȚINEȚI că NU este Garmin Vivofit 3 Tracker de Fitness band. 3 Tracker de Fitness Vârstele 4+ pentru Copii 2020 noua versiune.Înlocuirea Benzi de Silicon pentru Garmin Vivofit jr.Eliberare rapidă de Design pentru o Instalare Ușoară, cu catarama, ceea ce face rapid și ușor de a pune pe încheietura mâinii.Culori pline de culoare și modele frumoase, cu Garmin ceas este elegant și roman, vă rugăm să fiți siguri de a cumpara : ).Dimensiuni : Dimensiuni pot fi ajustate flexibil( 130-175 mm); se potrivește cel mai mult copilul încheietura mâinii dimensiuni. ☺Grija pentru Sănătatea copiilor : MATERIALE premium, de înaltă calitate, din elastomer, previne pielea de iritatii, aceste brățări pentru Garmin vivofit jr.Înlocuirea Benzi de Silicon pentru Garmin Vivofit jr.Vă rugăm să verificați dimensiunea acesteia inainte de a comanda.Încântat de culori variate dress up Copii, Băieți și Fete bratara să se potriveste Copii, Băieți și Fete de spirit și utilaje în viața de zi cu zi,nu doar sportiv, dar, de asemenea, la modă.A preveni copiii de la a pierde valoroase Garmin vivofit jr.Aceasta curea este potrivita pentru ergonomie, Fabricate de non-toxice, fără gust și non - decolorare material silicon, Nu irită pe om piei.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului