.

.

FitTurn Band Compatibil cu Garmin vivofit jr. 3 Benzi de Copii de Înlocuire Accesoriu Moale de Silicon, Banda de 130-175 mm Dimensiune pentru vivofit jr 3 Tracker de Fitness Vârstele 4+ pentru Copii Brățări (TenColors)

FitTurn Band Compatibil cu Garmin vivofit jr. 3 Benzi de Copii de Înlocuire Accesoriu Moale de Silicon, Banda de 130-175 mm Dimensiune

RON 37.76

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Aceasta curea este potrivita pentru ergonomie, Fabricate de non-toxice, fără gust și non - decolorare material silicon, Nu irită pe om piei.Vă rugăm să REȚINEȚI că NU este Garmin Vivofit 3 Tracker de Fitness band.Încântat de culori variate dress up Copii, Băieți și Fete bratara să se potriveste Copii, Băieți și Fete de spirit și utilaje în viața de zi cu zi,nu doar sportiv, dar, de asemenea, la modă.Dispozitivul nu este inclus.Caietul de sarcini : .Noi culori pentru alegerea ta, pentru a înlocui diverse, se potrivesc cu dumneavoastră uzura de zi cu zi și starea de spirit.Dimensiuni : Dimensiuni pot fi ajustate flexibil( 130-175 mm); se potrivește cel mai mult copilul încheietura mâinii dimensiuni. 3 Copii de Activitate Tracker100% de Brand nou și de înaltă quality Multiple alternativă precisă gauri de aer pentru reglabile length The silicon este moale, Nici un rău t zero sau irritate Perfect pentru fitness si un stil de viata activ. ☺Ușor de utilizat : asambla și de a redimensiona, deține Garmin vivofit jr.Aceasta curea este potrivita pentru ergonomie, Fabricate de non-toxice, fără gust și non - decolorare material silicon, Nu irită pe om piei.NOTĂ : elementul include doar cureaua fara ceas.Înlocuirea Benzi de Silicon pentru Garmin Vivofit jr. 3 Tracker de Fitness pentru Copii Copii, Fete și Băieți.Culori pline de culoare și modele frumoase, cu Garmin ceas este elegant și roman, vă rugăm să fiți siguri de a cumpara : ).Vă rugăm să REȚINEȚI că NU este Garmin Vivofit 3 Tracker de Fitness band.,în funcție Copii, Băieți și Fete încheietura mâinii regla incuietoare,ma uit la Domiciliu, în Mașină sau pe drumuri.Cu privire la purtarea : atunci Când purtați cureaua pentru copii, ar trebui să fie remarcat faptul că aceasta nu trebuie să fie prea strâmt, și ar trebui să fie capabil să alunece ușor pe încheietura mâinii.,în funcție Copii, Băieți și Fete încheietura mâinii regla incuietoare,ma uit la Domiciliu, în Mașină sau pe drumuri. ☺Ce ai de gând pentru a obține : gratuit hassle de înlocuire sau rambursare completă, fără a se întoarce Garmin vivofit jr.Eliberare rapidă de Design pentru o Instalare Ușoară, cu catarama, ceea ce face rapid și ușor de a pune pe încheietura mâinii. 3 Tracker de Fitness Vârstele 4+ pentru Copii 2020 noua versiune.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului