.

.

FitTurn Band Compatibil cu Garmin vivofit jr. 3 Benzi de Copii de Înlocuire Accesoriu Moale de Silicon, Banda de 130-175 mm Dimensiune pentru vivofit jr 3 Tracker de Fitness Vârstele 4+ pentru Copii Brățări (TenColors)

FitTurn Band Compatibil cu Garmin vivofit jr. 3 Benzi de Copii de Înlocuire Accesoriu Moale de Silicon, Banda de 130-175 mm Dimensiune

RON 37.76

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Vă rugăm să REȚINEȚI că NU este Garmin Vivofit 3 Tracker de Fitness band.Culori disponibile : .Banda de lungime : ( 130-175 mm),Ajustarea Flexibilă -Această înlocuire bandă poate fi ajustată în funcție de mai multe alternative de găuri și cataramă de metal. ☺Ce ai de gând pentru a obține : gratuit hassle de înlocuire sau rambursare completă, fără a se întoarce Garmin vivofit jr.Încântat de culori variate dress up Copii, Băieți și Fete bratara să se potriveste Copii, Băieți și Fete de spirit și utilaje în viața de zi cu zi,nu doar sportiv, dar, de asemenea, la modă.,în funcție Copii, Băieți și Fete încheietura mâinii regla incuietoare,ma uit la Domiciliu, în Mașină sau pe drumuri. ☺Grija pentru Sănătatea copiilor : MATERIALE premium, de înaltă calitate, din elastomer, previne pielea de iritatii, aceste brățări pentru Garmin vivofit jr.Banda de lungime : ( 130-175 mm),Ajustarea Flexibilă -Această înlocuire bandă poate fi ajustată în funcție de mai multe alternative de găuri și cataramă de metal.Noi culori pentru alegerea ta, pentru a înlocui diverse, se potrivesc cu dumneavoastră uzura de zi cu zi și starea de spirit.☺Clasic : înlocuirea accesoriu moale de silicon, banda pentru Garmin vivofit jr.Model compatibil : Pentru Garmin vivofit jr. 3 bandă de siguranță în loc și un suport de Curea cu crestătură pentru a asigura lungime suplimentar.Și cel mai bun cadou pentru familia ta sau prietenii.Silicon este moale, Nici un rău t zgâria sau irita. 3 brățări dacă aveți orice problemă, vă rugăm să ne contactați prin contact vânzător prin e-mail în orice moment.Încântat de culori variate dress up Copii, Băieți și Fete bratara să se potriveste Copii, Băieți și Fete de spirit și utilaje în viața de zi cu zi,nu doar sportiv, dar, de asemenea, la modă. 3 Tracker de Fitness pentru Copii Copii, Fete și Băieți.Caietul de sarcini : .Culori pline de culoare și modele frumoase, cu Garmin ceas este elegant și roman, vă rugăm să fiți siguri de a cumpara : ).Sfaturi speciale : . 3 Tracker de Fitness pentru Copii Copii, Fete și Băieți. 100% de Brand nou și de înaltă calitate.NOTĂ : elementul include doar cureaua fara ceas.Greutate : 15g Compatible Model : Pentru Garmin vivofit jr. ☺Ușor de utilizat : asambla și de a redimensiona, deține Garmin vivofit jr.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului