.

.

FitTurn Band Compatibil cu Garmin vivofit jr. 3 Benzi de Copii de Înlocuire Accesoriu Moale de Silicon, Banda de 130-175 mm Dimensiune pentru vivofit jr 3 Tracker de Fitness Vârstele 4+ pentru Copii Brățări (TenColors)

FitTurn Band Compatibil cu Garmin vivofit jr. 3 Benzi de Copii de Înlocuire Accesoriu Moale de Silicon, Banda de 130-175 mm Dimensiune

RON 173.40

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Culori disponibile : . 3 Tracker de Fitness Vârstele 4+ pentru Copii 2020 noua versiune.Vă rugăm să REȚINEȚI că NU este Garmin Vivofit 3 Tracker de Fitness band. ☺Grija pentru Sănătatea copiilor : MATERIALE premium, de înaltă calitate, din elastomer, previne pielea de iritatii, aceste brățări pentru Garmin vivofit jr.Vă rugăm să verificați dimensiunea acesteia inainte de a comanda.Noi culori pentru alegerea ta, pentru a înlocui diverse, se potrivesc cu dumneavoastră uzura de zi cu zi și starea de spirit.Caracteristică : .Cu privire la purtarea : atunci Când purtați cureaua pentru copii, ar trebui să fie remarcat faptul că aceasta nu trebuie să fie prea strâmt, și ar trebui să fie capabil să alunece ușor pe încheietura mâinii.Rezistă la uzură și lacrimă de copii obraznici. 3 bandă de siguranță în loc și un suport de Curea cu crestătură pentru a asigura lungime suplimentar.Eliberare rapidă de Design pentru o Instalare Ușoară, cu catarama, ceea ce face rapid și ușor de a pune pe încheietura mâinii.☺Clasic : înlocuirea accesoriu moale de silicon, banda pentru Garmin vivofit jr.Aceasta curea este potrivita pentru ergonomie, Fabricate de non-toxice, fără gust și non - decolorare material silicon, Nu irită pe om piei.Înlocuirea Benzi de Silicon pentru Garmin Vivofit jr.Culori pline de culoare și modele frumoase, cu Garmin ceas este elegant și roman, vă rugăm să fiți siguri de a cumpara : ).A preveni copiii de la a pierde valoroase Garmin vivofit jr. 3 Copii de Activitate Tracker100% de Brand nou și de înaltă quality Multiple alternativă precisă gauri de aer pentru reglabile length The silicon este moale, Nici un rău t zero sau irritate Perfect pentru fitness si un stil de viata activ.Vă rugăm să REȚINEȚI că NU este Garmin Vivofit 3 Tracker de Fitness band. 3 Tracker de Fitness pentru Copii Copii, Fete și Băieți.Greutate : 15g Compatible Model : Pentru Garmin vivofit jr.Se simte moale și confortabil ,cu extrem de rezistent la rupere, ultra-tensiune puternică, disponibile pentru copii, fete și băiatul face exercitii fizice ,mersul pe jos, de joc sau de dormit.Perfect pentru fitness si un stil de viata activ.am răspuns la e-mail în 24 de ore.Silicon este moale, Nici un rău t zgâria sau irita.NOTĂ : elementul include doar cureaua fara ceas.Înlocuirea Benzi de Silicon pentru Garmin Vivofit jr.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului