.

.

Handheld portabil Lipici cu Aplicator cu Role, DIY Portabile Lipici cu Aplicator cu Role Manual masina de lipit pentru prelucrarea Lemnului 180 ml/320mL (6 inch)

Handheld portabil Lipici cu Aplicator cu Role, DIY Portabile Lipici cu Aplicator cu Role Manual masina de lipit pentru prelucrarea

RON 74.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Role Simple de stil și cu container pentru a stoca lipici, acest lipici cu aplicator este ușor de manevrat și să asigure o acoperire uniformă.Aplicarea pe scară largă, potrivit pentru fabrica de mobila, fabrica de cherestea, fabrica de piele sau de carton fabrica de-a face operațiuni de acoperire.Poate fi folosit cu lipici PVC, latex, lipici lemn și alte tipuri de lichide pe baza de adeziv.mâner de plastic este confortabil să dețină și să opereze.Lipici rata poate fi ajustat cu mâner de metal.Role Simple de stil și cu container pentru a stoca lipici, acest lipici cu aplicator este ușor de manevrat și să asigure o acoperire uniformă.Aplicarea pe scară largă, potrivit pentru fabrica de mobila, fabrica de cherestea, fabrica de piele sau de carton fabrica de-a face operațiuni de acoperire.Poate fi folosit cu lipici PVC, latex, lipici lemn și alte tipuri de lichide pe baza de adeziv.mâner de plastic este confortabil să dețină și să opereze.Lipici rata poate fi ajustat cu mâner de metal.Specificatii : Stare : 100% de Brand New Material : Plastic + Metal Color : Verde + Cream Size : 3inches, 6 cm(Opțional) Pentru 3inches : Role Latime : 7.5 cm / 2.95 inch Capacitate : 180m LFor 6 cm : Role Latime : 15cm / 5.91 inch Capacitate : 320m LWeight : aprox. 600~928g Package Incluse : 1 x Lipici Applicator2 x Rollers Use Instrucțiuni : 1. Vă rugăm să pune acest articol de pe raft, apoi a pus lipici în recipient.Notă : mai Puțin de 70% din adeziv recipient pentru a preveni supra.2. În funcție de situația reală, creștere sau scădere numărul de rulare pentru a controla grosimea stratului de adeziv.3. Regla manerul de metal pentru a controla lipici rata.4. Vă rugăm să curățați imediat element după utilizare pentru durată lungă de viață.Notă : 1. Vă rugăm să permiteți-0-2cm eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului