.

.

SHIJIE1701AA Chineză Nod Festivalul de Primăvară din China Decor Acasă Ciucure Roșu Chinezesc Anul Decoratiuni Noroc Agățat Pandantiv pentru Acasă Restaurant Decor Roșu Acasă Decorare Auto (de Culoare : A)

SHIJIE1701AA Chineză Nod Festivalul de Primăvară din China Decor Acasă Ciucure Roșu Chinezesc Anul Decoratiuni Noroc Agățat Pandantiv

RON 168.20

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Le-a pus în bogăția zona de bucatarie, Usi, Birou, Masina.Este foarte bun cadou pentru a da la tine, familia ta și prietenii tăi pentru a trimite cele mai bune urări. 1.Stil chinezesc ornamente sunt potrivite pentru agățat pe uși, ferestre și pereți; se va adăuga cu siguranță o bucurie la casa ta în Noul An Chinezesc. 2.Decor minunat pentru camera de zi, dormitor, grădină, birou sau sala de mese. 3.Reprezinta noroc, noroc, prosperitate, succes, fericire, bani, etc. Nume produs : Chineză knot Product material : bumbac yarn Product greutate : aproximativ 1000g1. Inainte de a cumpara, vă rugăm să verificați dimensiunea și culoarea.2. Cu excepția Chineză nod se arată în fotografii de produs, nu există alte elemente sunt incluse.3. Vă rugăm să rețineți că, din cauza monitoare diferite, pot exista mici diferențe de culoare, vă rugăm să înțelegeți.4. Pentru că este manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți mici erori, vă rugăm să consultați produsul real.mulțumesc.5. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, vom rezolva problema cât mai curând posibil.6. Bine ați venit dumneavoastră de partajare și feedback-ul, astfel încât să vă putem oferi produse și servicii mai bune.➤În general, logistica este, de obicei trimis în termen de 1-3 zile, și timpul estimat de sosire este la 9-15 days Perfect pentru decorarea Chineză tema de partid și de acasă.Sens Chineză suvenir pentru cei care sunt interesați în cultura Chineză.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului