.

.

Silicon 8Pcs Separatoare de Deget de la picior Daisy Floare Fermecător Design de Unghii, Separator Picior Divizor de Forma Salon de Manichiura Pedichiura Îngrijire Unghii Instrument(3)

Silicon 8Pcs Separatoare de Deget de la picior Daisy Floare Fermecător Design de Unghii, Separator Picior Divizor de Forma Salon de

RON 7.52

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

1.Upgrade-pedichiura : cu distracție și la modă Separatoare de Deget de la picior.Material siliconic, moale si nu doare piciorul. 2.Prevenirea tep pete : forma inovatoare vă permite să se angajeze în activitățile obișnuite fără pete proaspete de unghii. 3.Flexibil pentru a mers pe jos, alerga și chiar dans cu Separatoare de Deget de la picior.Aceste individuală toe distribuitoare pot fi purtate pentru a atenua deget de la picior se suprapun, fasciita plantara si monturi. 4.Daisy design : Șanț inestetice și incomode spuma separatoare pentru modele de drăguț, cum ar fi daisy flori. 5.Decor : Dimensiune : Mare 3*2cm,Mici de 2,5*1,5 cm.Puteți purta chiar și cele mai mici cu flip-flops sau sandale.Tip produs : Unghia Separators Material : Silicone The pachetul contine : 8 Pcs/set*Unghie Separators Color : Ca shown Size : Mare 3*2cm,Mic 2.5*1.5 cm Features : 1.Upgrade-pedichiura : cu distracție și la modă Separatoare de Deget de la picior.Material siliconic, moale si nu doare piciorul.2.Prevenirea tep pete : forma inovatoare vă permite să se angajeze în activitățile obișnuite fără pete proaspete de unghii.3.Flexibil pentru a mers pe jos, alerga și chiar dans cu Separatoare de Deget de la picior.Aceste individuală toe distribuitoare pot fi purtate pentru a atenua deget de la picior se suprapun, fasciita plantara si monturi.4.Daisy design : Șanț inestetice și incomode spuma separatoare pentru modele de drăguț, cum ar fi daisy flori. 5.Decor : puteți purta chiar și cele mai mici cu flip-flops sau sandale.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului