.

.

Silicon Urină Colector cu 2 Urinei Saci, Portabil Portabil Pisoar Pipi Titular, Incontinenței Urinare Dispozitiv pentru Bărbați, Femei, 3 de Tip Opțional(Femei Normale)

Silicon Urină Colector cu 2 Urinei Saci, Portabil Portabil Pisoar Pipi Titular, Incontinenței Urinare Dispozitiv pentru Bărbați, Femei,

RON 27.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Furtun de silicon, nu este ușor pentru a zdrobi sau a cutelor, pot fi conectate perfect, opri scurgeri de urină, mare pentru călătorie și de camping.Re-utilizabile, ușor de curățat. 2 URINEI SACI : 2 buc de mare capacitate sac de drenaj, 1000ml și 2000ml, 2000ml sac de drenaj este adecvat pentru utilizarea de noapte. Fixare fixare demontare pentru boxeri, practice pentru pacienți și convenabil pentru familie demontare. Furtun de silicon, nu este ușor pentru a zdrobi sau a cutelor, pot fi conectate perfect, opri scurgeri de urină.POTRIVIT PENTRU DIFERITE PERSOANE : Extins betelie elastica, nici o deformare și o bună capacitatea de fixare, Urină Colector este mare pentru călătorie și de camping.USOR DE purtat : Bărbați Colector de Urină este moale si confortabil, stabil în natură, nu este ușor să se deformeze, durabil. Lărgit betelie elastica, nici o deformare și o bună fixare abilitate, potrivit pentru persoane diferite.

Principalele proprietăți

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Urine Collector
Material:
Silicone
Optional Type:
Men Normal Type, Women Normal Type, Men Aged Atrophy Type
Package List:
2 x Drainage Bag :
1 x Fixing Briefs :
1 x Urine Collection Funnel :
1 x Catheter :

Alegerea cumpărătorului