.

.

coodjkkrry Acoperire pentru Airpod 3 Caz, 3D Amuzant de Protecție a Pielii Accesorii Airpod 3 Silicon de Caz pentru Femei, Fete Baieti. (Q Versiune masca de fata Bărbați)

coodjkkrry Acoperire pentru Airpod 3 Caz, 3D Amuzant de Protecție a Pielii Accesorii Airpod 3 Silicon de Caz pentru Femei, Fete Baieti.

RON 19.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Compatibil cu Air Pod 3】Unic Cool Proiectat pentru Air Pod 3, Se potriveste perfect cu Air Pod 3 de încărcare cutie. 【De Material】Acest 3 D Airpod 3 Caz este Fabricat din Silicon de Înaltă calitate,se pot Anti-Amprente, Anti - Zero, Anti-Drop și așa mai departe.Perfect cadou amuzant pentru fete și băieți, un mare cadou pentru Ziua de naștere, Crăciun,Ziua Îndrăgostiților, Aniversari, ziua Recunostintei se apropie. 【Protecție excelentă】Această Airpod 3 Caz, poate oferă protecție pentru Airpod 3 porfrom praf, murdărie, zgârieturi și impact.Deschiderea de jos permite accesul ușor la portul de încărcare, de încărcare este foarte convenabil. 【Ușor De Transportat】Această Airpod 3 Caz, va veni cu un Breloc , astfel încât să puteți transporta cu ușurință.Poți să-ți pui airpod 3 pe site-geanta de umar, curea și rucsac atunci când își exercită ,în aer liber, care poate preveni în mod eficient pierderea. 【Exact se potrivește】Chic & Unic 3 D de Desene animate Design de Silicon de Protecție Caz Acoperire Compatibil cu Airpod 3 de Încărcare Caz Perfect.Aproape de Airpod 3, foarte ferm, nu este ușor să cazi, ușor de manevrat, oferind o moale.Dimensiune : Airpod 3 De Ce Să Alegeți Airpod 3 Silicon Capac De Protecție? ★ Desene animate tridimensionale model este eye-catching.Înalt nivel de experiență, ceea ce face Airpod 3 au un aspect mai frumos. ★ De înaltă calitate, material silicon, suprafata este moale și flexibil, care se potrivește perfect cu muguri de încărcare cutie.Full-body design apără Airpod 3 împotriva zgarieturi, lovituri, zgârieturi, și cade. ★ Airpod 3 caz, pielea nu este ușor să se estompeze și nu se curata de coaja.Este praf, puteți curăța prin spălare în apă limpede.Portul de încărcare : După instalarea este completă, portul de încărcare poate fi utilizat în continuare în mod normal.Produse Includ 1× Airpod 3 Caz ( Airpod 3 NU sunt incluse ) 1× Carabină de Blocare.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului