.

.

Caka iPod Touch 7 Caz, iPod Touch 6 Caz, iPod Touch a 7 a 6 a 5-a Generație Caz pentru Fete cu Ecran Protector Sclipici Bling Lichid Strălucire Femei Fete de Caz pentru iPod Touch 5 6 7 (Albastru, Violet)

Caka iPod Touch 7 Caz, iPod Touch 6 Caz, iPod Touch a 7 a 6 a 5-a Generație Caz pentru Fete cu Ecran Protector Sclipici Bling Lichid

RON 19.60

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[Compatibil pentru i Pod Touch 5/6/7] lichidul este ALB, ULEI MINERAL, care este inofensiv pentru pielea noastra.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a elimina orice ecran de sticlă protector înainte de a instala această ipod touch caz. [Grad militar de Protecție a]ipod 7 caz este nebun de premium moale TPU material și rama este greu PC-ul, care, cu built-in ecran protector, va ofera 360 de grade de protecție pentru dispozitivul dumneavoastră. [Accesa Toate Butoanele sau Porturi cu Ușurință] Precise decupaje și design subțire vă permit să maximizeze funcționalitatea i Pod Touch a 7 a 6 a 5-a Generație Caz.Acesta susține, de asemenea, de încărcare fără fir, fără a lua de pe telefon caz. [Full-body Caz pentru i Pod Touch 5/6/7] Acest sclipici lichid ipod 6 caz, face bling dragoste în formă de paiete circula liber, doar ca stelele plutind în apă, va nu numai frumoase, dar, de asemenea, aduce mult mai distractiv pentru tine si prietenii tai sau familia. [Fantastic Unic Sclipici Darul de a Exprima Dragostea] Perfect ca un cadou pentru familia ta, prietenii și iubitul de ziua ei sau de vacanță.Ea va place.Caka caz, va fi cea mai buna alegere.Pachet : . 1.i Pod Touch 5/6/7 de Protecție Sclipici Caz * 1. 2.Ghid de instalare manuală *1. 3.Kit de curățare instrument *1. Sfat : .Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a elimina orice ecran de sticlă protector înainte de a instala acest caz, în caz contrar, butoanele laterale nu va funcționa, și ecran tactil de sensibilitate va fi influențată.Lotiune de piele grad de alb ulei mineral, care este sigur pentru pielea noastra.Corp plin caz de telefon va proteja dispozitivul din față spre spate.Precis decupaje și design subțire vă permit să maximizeze funcționalitatea telefonului.Textura speciala design pe o parte, oferă o prindere confortabilă.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului