.

.

oiakus WC, Olita, Imitație de Adult Toaleta/Olita PU Tapitat Simula Sunetul de Debitul de Apă Albastru Rosu Gri pentru 1-6 Ani Baiat Fata.

oiakus WC, Olita, Imitație de Adult Toaleta/Olita PU Tapitat Simula Sunetul de Debitul de Apă Albastru Rosu Gri pentru 1-6 Ani Baiat

RON 78.60

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

★ Înainte splash-dovada design previne urina de stropire, și 6 non-alunecare pad sunt ferm acceptate. ★Vine cu flip-up capacul, detașabilă și ușor de curățat castron / realist culoare buton de sunet. ★ Vasul este detasabil si usor de gol, arată și sună la fel ca un adult toaletă. ★ Copii olita = protecția mediului plastic PP + PU tenacitate pernă, în condiții de siguranță sarcină de 80 kg. ★ Copii mari simulare de toaletă, pentru baieti / fete / copii de 1-6 ani. ★ PU perna este moale si confortabil, rezistent la apa, umiditate-dovada și sparge-dovada. ★ Multi-scop de formare olita seat, 4 in 1-a separat de design, ușor de curățat. ★ Imitație de toaletă design face copii elegant trecerea de la toaletă adult. ★ 3 culori sunt elegant și nobil, în conformitate modern, cu baie /WC decor. ★ Ușor pentru a ajuta copilul să meargă la toaletă, să copilul să dezvolte un obicei bun de igienă. ★ Picioare de cauciuc suge ferm pe podea, fără alunecare, care rezolvă copilul e frică și pericol ascuns de a merge la toaletă.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului