.

.

Sertizare Coliere, Simplu de Prindere a Etrierului Rezistente la Uzură Singur Dispozitiv de Blocare 304 din Oțel Inoxidabil Sârmă Clipuri M2 M6 M10 pentru Construcții de Clădiri(#1)

Sertizare Coliere, Simplu de Prindere a Etrierului Rezistente la Uzură Singur Dispozitiv de Blocare 304 din Oțel Inoxidabil Sârmă Clipuri

RON 41.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

3 Caietul de sarcini : Conține M2, M6, M10 trei caietul de sarcini, fiecare are o altă cantitate și mărime, convenabil pentru tine de a alege și de a folosi.Operare simplă : un Singur fir de coarda clipuri dispozitiv de blocare veni cu operare simplă și ușor pentru tine de a utiliza.Performanță excelentă : cleme de Cablu veni cu structură stabilă, performanță excelentă și durată lungă de viață.Durabil 304 din Oțel Inoxidabil Material : de Bună calitate 304 material otel inoxidabil, rezistent la uzura, durabil și rezistent la coroziune.Nava și Construcții Hardware : echipamentul Esențial pentru tachelaj grele, fire și cabluri, potrivite pentru nave și construcții de clădiri.Caracteristică : 1. Durabil 304 din Oțel Inoxidabil Material : de Bună calitate 304 material otel inoxidabil, rezistent la uzura, coroziune si durabil resistant2. Operare simplă : un Singur fir de coarda clipuri dispozitiv de blocare veni cu operare simplă și ușor pentru tine de a use3. Nava și Construcții Hardware : echipamentul Esențial pentru tachelaj grele, fire și cabluri, potrivite pentru nave și construcții construction4. 3 Caietul de sarcini : Conține M2, M6, M10 trei caietul de sarcini, fiecare are o altă cantitate și mărime, convenabil pentru tine de a alege și de a use5. Performanță excelentă : cleme de Cablu veni cu structură stabilă, performanță excelentă și durată lungă de life Specification : Tip de Element : cabluri Clips Material : Inox 304 steel Purpose : hardware-ul Necesar pentru tachelaj grele, fire și cabluri, potrivite pentru nave și construcții Lista de pachete : 50 x cablu Clipsor20 x cablu Clipsor5 x cablu Clips Note : 1. Vă rugăm să se potrivească dimensiunea corespunzătoare înainte de utilizare.2. Există o anumită eroare în măsurarea manuală a produsului.

Principalele proprietăți

Item Type:
Wire Rope Clips
Material:
304 Stainless steel
Purpose:
Necessary hardware for heavy rigging, wires and cables, suitable for ship and building construction
Package List:
50 x Wire Rope Clipsor :
20 x Wire Rope Clipsor :
5 x Wire Rope Clips :
1. Please match the appropriate size before use. :
2. There is a certain error in the manual measurement of the product. :

Alegerea cumpărătorului