.

.

Burghiu Set, 21V Alimentat de la Baterie Protectie la Supratensiune Electric Burghiu pentru Găurire Zid de Cărămizi din Lemn Metal pentru Îmbunătățire Acasă(NE-Standard 110V)

Burghiu Set, 21V Alimentat de la Baterie Protectie la Supratensiune Electric Burghiu pentru Găurire Zid de Cărămizi din Lemn Metal

RON 72.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Plin unghi funcții de protecție, inclusiv supracurent, supratensiune, supraîncălzire și de încărcare descărcare de protecție.Mai multe nivel de cuplu de ajustare a face a se adapta la diferite munci cu ușurință.Acest burghiu multifuncțional combină mașină de găurit, ciocan și șurubelniță într-o singură, puternic si practic.Acest exercițiu adoptă materiale de înaltă calitate, rezistent la apa si anti-impact.Suport pozitiv/negativ rotație de comutare. 1. Acest burghiu multifuncțional combină mașină de găurit, ciocan și șurubelniță într-o singură, puternic si practic. 2. Mai multe nivel de cuplu de ajustare a face a se adapta la diferite munci cu ușurință. 3. Acest exercițiu adoptă materiale de înaltă calitate, rezistent la apa si anti-impact. 4. Plin unghi funcții de protecție, inclusiv supracurent, supratensiune, supraîncălzire și de încărcare descărcare de protecție. 5. Suport pozitiv/negativ rotație de comutare. 6. Alimentat de baterie cu litiu, acest acumulator mașină de găurit poate lucra continuu pentru o lungă perioadă de timp și ușor de a face cu tot felul de mediul de lucru. 7. Potrivit pentru insurubare in/out șuruburi de foraj sau de a face locuri de muncă pe lemn, metal, plastic, de perete și mai mult.

Principalele proprietăți

Item Type:
Power Drill
Material:
Plastic + Metal
Charger plug & voltage:
US plug 110V, UK plug 220V, EU plug 220V (Optional)
Power supply:
1500mAh rechargeable lithium battery
Battery voltage:
21V
No load speed:
0-700/1500rpm
Max drilling diameter in wood:
20mm
Max drilling diameter in steel:
10mm
Max torque:
45Nm
Power drill size:
19.5x19.5cm/7.7x7.7in
Box size:
32x29x9cm/12.6x11.4x3.5in
Package weight:
Approx. 3200g/112.9oz
  :
Package list:
1 * Power Drill :
1 * Plastic Box :
1 * Charger :
2 * Batteries :
9 * Hex Sleeves (5-13mm) :
11 * Bits :
1 * Flexible Shaft :
2 * Double Head Bits :
1 * Sleeve Connecting Rod :
6 * Drill Bits :
  :
Note:
1. Due to the difference between monitors and light effects, the pictures may not reflect the actual color of the item. :
2. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Alegerea cumpărătorului