.

.

USB Reîncărcabilă și bate joc Bigudiu, Electrice Incalzite Geană Bigudiu de Lungă Durată Portabil Curl Instrument Izolate Pieptene Dinte pentru Machiaj Curling Genelor(Pearl White)

USB Reîncărcabilă și bate joc Bigudiu, Electrice Incalzite Geană Bigudiu de Lungă Durată Portabil Curl Instrument Izolate Pieptene

RON 39.58

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

USB Reîncărcabilă : bateria poate fi reîncărcată, foarte convenabil pentru a lua cu tine sau ies cu tine, ușor de utilizat.Naturale Gene False : Profesional design ergonomic, perfect arc curbat îți face genele să se aplece mai mult în mod natural, prin încălzire la temperatură înaltă, genele pot fi indoite pentru mai mult timp.Două Niveluri de Control al Temperaturii : Poate fi ajustată în funcție de nevoile tale, în orice moment, care este convenabil de a folosi.Izolat Pieptene Dinte Design : nu Există fundături și de lungă durată curling, face genele mai groase și mai mult, făcându-te mai ochi prinderea în mulțime.Încălzire rapidă : de Încălzire în 10 secunde, economisind timp și energie, convenabil pentru călătorie de zi cu zi sau de a participa la petreceri.Caracteristică : 1. Naturale Gene False : Profesional design ergonomic, perfect arc curbat îți face genele să se aplece mai mult în mod natural, prin încălzire la temperatură înaltă, genele pot fi indoite pentru mai mult timp.2. Două Niveluri de Control al Temperaturii : Poate fi ajustată în funcție de nevoile tale, în orice moment, care este convenabil de a folosi.3. Încălzire rapidă : de Încălzire în 10 secunde, economisind timp și energie, convenabil pentru călătorie de zi cu zi sau de a participa la petreceri.4. Izolat Pieptene Dinte Design : nu Există fundături și de lungă durată curling, face genele mai groase și mai mult, făcându-te mai ochi prinderea în mulțime.5. USB Reîncărcabilă : bateria poate fi reîncărcată, foarte convenabil pentru a lua cu tine sau ies cu tine, ușor de utilizat.Cum să Utilizați : 1. Apăsați butonul de lumină pentru a porni pentru prima dată și va afișa indicatorul nivelului minim 65°C, apăsați butonul din nou, high end de afișare 85°C, apăsați butonul din nou pentru a închide down2. Indicatorul se aprinde, așteptați 10 secunde, partea de sus devine alb, puteți utiliza it3. Utilizați rimel prima și de a folosi apoi ondulatorul de gene pentru a realiza cel mai bun styling effect4. Apăsați geană bigudiu la rădăcina genelor și lăsați-l pentru câteva secunde (în funcție de natura genelor) va fi mai greu pentru o mai time5. Se va&n.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului