.

.

Guolarizi Multi-Funcțional Banc de Greutate cu Reglabil Stai Înclinație Abs Banc Plat Zbura Greutate Apăsați Fitness Coarda pentru Full Alls în 1 Corp de Antrenament (Negru)

Guolarizi Multi-Funcțional Banc de Greutate cu Reglabil Stai Înclinație Abs Banc Plat Zbura Greutate Apăsați Fitness Coarda pentru

RON 226.16

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

⭐??Acest Benchs Este Precupețit Pentru A Lua La Fel De Mult Ca Tine Poate Da Și Este Final Benchs Pentru Un Antrenament Complet!Solid, Compact Și Eficient. ⭐??Această Bancă Oferă De Înaltă Calitate Din Oțel Și De Muncă Vopsea Și Are Picioare De Cauciuc Pentru A Menține Cadru Metalic Din Deteriorarea Parchet Și Să Păstreze La Bancă În Loc. ⭐??antrenament Banci Pentru Acasă Bancă Perna Echipament Sală de sport Pentru sală de Gimnastică Acasă pantaloni Scurți Pentru Bărbați sală de Gimnastică Acasă Echipamente de Joacă pentru Copii sală de Gimnastică Activitate Mat Munca Haine Pentru Femei Sală de Gimnastică Tricouri Pentru Fete de Gimnastică Echipament Pentru Acasa Greutate Bench Banc de Presa Bancă în aer liber Bancă Bancă Antrenament Bancă Depozitare Depozitare în aer liber Bench Banc de Greutate Cu Greutăți Și Bar Set Banc de Lucru. ⭐??Reglare Ușoară De Odihnă Și Loc.Această Greutate Benchs Este În Final Toate Rotund Greutate Liber Și Benchs Antrenamente. ⭐??Greutate Benchs Este De Neegalat În Clasa Sa Și Vă Va Oferi Solid Și Antrenamente Intense Pentru Mulți Ani Pentru A Veni!.Reglabil Stai ABs Înclinație Abs Banc Plat Zbura Greutate de Presă de Fitness Rope Features : trebuie Să aibă echipament pentru orice personal training studio, acasa, sală de sport sau sală de gimnastică comercial!Heavy Duty din Otel Construction Non-Alunecare de cauciuc feet Easy butoanele de reglare - pur și simplu învârti și pull Seats sunt confortabile și va dura long Environmentally prietenos pulbere coating Assembly required Perform antrenamentele știind că sunt în siguranță, nu veți jos și poate construi muschii la maxim!Caietul de sarcini : 1. Stare : New2. Culoare : Black3. Panou : 68 X30 X4.0cm/27x12x1.6in4. Dimensiune ambalare : 57 X32 X32cm/23x12.6x12.6in5. Produs de expansiune dimensiune : 130x102x42cm/51x41x11in6. Greutate brută : 10kg7. Inaltime maxima : 102 cm/41in。.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului