.

.

NANAKKI Fericit Banner Ziua de nastere, 16 Inch Folie Mylar Scrisori pentru Petrecerea de Ziua Decoratiuni, Reutilizabile 3D Semn Ziua Banner Consumabile (Albastru cu Stele)

NANAKKI Fericit Banner Ziua de nastere, 16 Inch Folie Mylar Scrisori pentru Petrecerea de Ziua Decoratiuni, Reutilizabile 3D Semn Ziua

RON 33.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【La mulți ani Balon Material】 - a Făcut de înaltă calitate, de mediu folie de aluminiu, durabil și în condiții de siguranță pentru utilizare. 【Pachetul Include】1 FERICIT banner ZIUA de nastere, 1 arunce paie și 1 șir de caractere.Fiecare balon scrisoare dimensiunea este de aproximativ 16 Inch. 【Perfect Decor Petrecere】Perfect scrisoare baloane pentru petrecere de aniversare, copil de dus, aer liber, petrecere, petrecere acasă, de sărbători, etc. Închide aceste bannere și de a crea un romantic petrecere pentru familia ta, prietenii, și cei dragi!. 【Ușor pentru a Umfla】puteți utiliza arunce paie sau o pompa de aer pentru umflarea fericit ziua de naștere semn, acest balon este ușor pentru a sigila și poate fi utilizat în mod repetat. 【Client Service】Ne sunt dedicate pentru a oferi de înaltă calitate NANAKKI baloane latex consumabile și înalt nivel de servicii pentru clienți, dacă ați primit elementul deteriorat, motive sa ne contactati prin e-mail sau vânzător de ajutor, vom retrimite sau restituire cât mai curând posibil, în funcție de alegerea ta.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului