.

.

AWSMORE Metal Ceas Trupa Compatibil pentru Fitbit Charge 5 Trupa Nu Cataramă de Design din Oțel Inoxidabil Reglabil Înlocuirea Benzilor pentru Fitbit Charge 5 pentru Femei, Bărbați (Șampanie)

AWSMORE Metal Ceas Trupa Compatibil pentru Fitbit Charge 5 Trupa Nu Cataramă de Design din Oțel Inoxidabil Reglabil Înlocuirea Benzilor

RON 23.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Modele compatibile】Această înlocuire trupa este compatibil DOAR cu Fitbit Charge 5 activity tracker, nu pentru orice alte modele. (Notă : Nu există un tracker inclus). 【Nu Cataramă de Design】 se Potrivește 5.5"-8.5" (140mm-216mm) încheietura mâinii, reglabil Puternic Închidere Magnetică vă ajută să vă nevoie pentru a lupta cu enervant catarame în scopul de a asigura ceas banda.Nici o cataramă necesare, doar lipi cu ușurință și de blocare Taxa de 5 ceas. 【Premium Material】 taxa 5 benzi lucrate de top din oțel inoxidabil, cu metal conectorul de pe ambele end, ochiurilor de plasă respirabil design și lustruit margine, moale, durabil și confortabil pentru a purta pe încheietura mâinii. 【Cadouri perfecte】 Taxa de 5 curea adoptă elegant de culoare, face fitbit ceas elegant.Este un cadou minunat pentru Ziua Recunostintei, Ziua de Crăciun, Anul Nou, Zi de Naștere, Ziua femeii, Ziua Tatălui, Ziua Mamei, Ziua Îndrăgostiților pentru iubitorii de familie de prieteni si de tine. 【Mai multe Culoare】Accesoriu Elegant Band pentru Fitbit Charge5 : Rose de Aur, Sampanie, Negru, diverse elegant culori pentru tine de a rochia ta fitbit.Ne stau în spatele produselor noastre și vă oferă 24/7 de asistență prietenoasă.AWSMORE Metal Ceas Trupa Compatibil pentru Fitbit Charge 5 benzi.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului