.

.

Okuyonic Set de Ace de Tricotat, Croșetat Ambarcațiuni Accesorii din Oțel Inoxidabil de Argint Ace pentru DIY pentru Croșetat Ambarcațiuni Accesorii pentru Meșteșuguri DIY(80cm)

Okuyonic Set de Ace de Tricotat, Croșetat Ambarcațiuni Accesorii din Oțel Inoxidabil de Argint Ace pentru DIY pentru Croșetat Ambarcațiuni

RON 42.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Extrem de lustruit, de suprafață, nu barb, te fac să le folosească fără nici o preocupare.Mai multe dimensiuni de ace, mai exact 11 tipuri, pentru o mulțime de tricotat are nevoie sau DIY lucurile.Ajuta să-și petreacă timpul plictisitor și face viața mai colorat.Ambalate în perfectă ac caz și fiecare dimensiune este în fiecare pagină separată, ușor și confortabil de utilizat.Din oțel inoxidabil, aceste ace sunt foarte durabile în utilizarea.Descriere : Ești încă găsi un frumos ac de tricotat circular pentru a țese-ți de pulover sau alte elemente de croșetat?Acum, ați găsit-o.Noastre ac circulară este un set de 11 buc cu 11 tipuri de dimensiuni, și fiecare dimensiune este în fiecare pagină separată, care este convenabil pentru organizație și de a folosi.În plus, extrem de lustruit ace foarte suprafețe fără ghimpi, astfel încât să puteți utiliza aceste ace cum doriți.Vă doresc un fericit cumpărare!Caracteristici : 1. Extrem de lustruit, de suprafață, nu barb, te fac să le folosească fără nici o preocupare. 2. Ambalate în perfectă ac caz și fiecare dimensiune este în fiecare pagină separată, ușor și confortabil de utilizat. 3. Din oțel inoxidabil, aceste ace sunt foarte durabile în utilizarea. 4. Mai multe dimensiuni de ace, mai exact 11 tipuri, pentru o mulțime de tricotat are nevoie sau DIY lucurile. 5. Ajuta să-și petreacă timpul plictisitor și face viața mai colorat.Specificatii : Material : Otel Inoxidabil Culoare : Argintiu Ace Lungime : 16.9" (43cm)/25.6" (65cm)/31.5" (80 cm) Ace Circulare Diametru : 5 mm, 4.5 mm, 4mm, 3.75 mm, 3,25 mm, 3mm, 2.75 mm, 2.5 mm, 2.0 mm, 1,75 mm, 1.5 mm Dimensiune : 19.7 x 9cm/7.8" x 3.5" Greutate Pachet : 240-272g Pachetul Inclus : 1 x Set de Ace de Tricotat Circular (include 11 pini) Notă : 1. Vă rugăm să permiteți-0~1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard. 3. Vă rugăm să rețineți că cele de tip nou si tip vechi de acest produs va fi trimis la întâmplare, și asigurați-vă că nu se va supăra înainte de a comanda.

Principalele proprietăți

Alegerea cumpărătorului